“Midt i november 2016 kørte jeg fra Odense til Diamond House uden tidsbestilling for at finde min drømmekjole til mit bryllup der skulle afholdes d. 3. december 2016.. Jeg havde så kort tid at jeg tænkte det var urealistisk at finde det jeg drømte om.. Dernede blev der taget rigtig godt imod os af en sød dame og en yngre pige som gav mig ALT den tid jeg havde brug for og jeg fandt hurtigt det jeg drømte om – dog synes ønskede jeg at kjolen skulle syes om med nogle små detaljer og der skulle jo tage sin tid! MEN blot efter et par dage fik jeg et opkald om at min kjole, slør, sko og pels var klar til afhentning! Takker af hele mit hjerte Diamond House for samarbejdet og det professionelle service. Anbefales!”

Samara Al-Wakeel

“Ved ikke hvad vi skal sige walla. Tak er ikke nok for alt i gjort for os. Kjolen sidder perfekt på min søsters krop. I har opfyldt hendes drøm. Plus en slør!? What? Its like a Dream come true! Må Allah velsigne jer under denne hellige måned og må ni leve lykkelige i alle jeres dage! Bedste service ever! Tusind tak for alt! Mange Hilsen fra mig, Nahid, Zaher og Mor!”

Fatima

“Hej Diamond House. Først og fremmest vil jeg gerne sige tusind tak for i hjalp mig med at finde min drømme brude kjole. Jeg var så ulykkelig over jeg ikke kunne finde min drømmekjole. Men takket være jer, er min drøm gået i opfyldelse. Jeg takker Reyhan får den bedste service, du er bare så sød og hjælpsom. Du hører på dine kunders ønsker og med dine erfaringer rådgiver du rigtig godt. Du har den bedste skrædder som gøre sit arbejde med omhu.”

Hanin

“1000 gange taaak for den fantastiske gallekjole! Jeg havde aldrig nået eller kommet til min gallafest uden jeres hjælp. I formåede, at gøre mig på klar på under 20 min! Hvilket er yderst tilfredsstillende! RIGTIG god og HURTIG service samt søde medarbejdere derinde! Til næste gang når der skal købes kjole, er I helt klart den første butik jeg vil besøge!”

Derya